Novinky Elektrokola 2014

Sezóna 2014 s novinkami od ELBIKES.cz

Rok 2014 přináší další novinky na trhu s elektrokoly. A my Vám přinášíme přehled těch nejzajímavějších, které si můžete pořídit v našem internetovém obchodě. Všechny novinky, které bychom Vám rádi představili budou k vyzkoušení v testovacím centru v Liberci od 1.4.2014.

 

Elektrokolo BH Emotion NEO 650B

Naprostou novinkou je elektrokolo od výrobce BH s velikostí rámu a kol  27,5“.

BH Emotion NEO 650B s koly 27,5“ a 10-ti rychlostní kazetou

  • Kotoučové hydraulické brzdy Tektro E-Comp
  • Shimano Deore 10SP
  • Pláště Schwalbe Rapid Rob 27,5 x 2,25.
  • Baterie Samsung 432Wh (36V / 12Ah)
  • Rekuperace energie
  • Integrovaná baterie v rámu
  • Váha 21,9 kg

 

Elektrokolo AGOGS Tracer Cross

Další žhavou nabídkou bude krosové elektrokolo od výrobce AGOGS s rámem a koly 28“.

Bude v nabídce ve dvou velikostech 19“ a 21“.

AGOGS Tracer Cross s koly 28“ a 10-ti rychlostní kazetou

  • Brzdy Tektro V-Break
  • Shimano Deore 10SP
  • Pláště Kenda Cross 700x35C, 3M Reflective strip
  • Baterie SONY Konion 475Wh (36V / 13.2Ah )
  • Váha 21 kg

 

Elektrokola Agogs s upraveným softwarem řídící jednotky

Děláme vše pro spokojenost zákazníků a tak Vám rádi zdarma vyladíme řídící jednotku podle přání u skládacího elektrokola AGOGS LowStep.

Elektrokolo Agogs LowStep je určeno hlavně pro starší zákazníky a proto má řídící jednotka záměrně snížený výkon při rozjezdu i příšlapu. Ale i tak jsme občas zaznamenali přání, jestli by rozjezd a nástup příšlapu nemohl být rychlejší.

Od  ledna 2014 je tak možné objednávat model LowStep s upraveným softwarem řídící jednotky. Nově nastavené „akčnější“ hodnoty jsou srovnatelné se sportovním modelem elektrokola Agogs Barack.

 

Elektrokola za zvýhodněné ceny

Přemýšlíte o koupi elektrokola? A nepotřebujete zrovna nejnovější model? Tak se podívejte na naše elektrokola v akci. Nová elektrokola pořídíte o tisíce korun levněji. Například elektrokolo Panther TE-8CX, které je špičkou mezi elektrokoly, pořídíte o celých 11 000,- Kč levněji. A to už nejsou malé peníze. 

Dalším zlevněným modelem je jedno z nejpohodlnějších skládacích elektrokol na českém trhu, elektrokolo 4Freetime Praktik, které nabízíme o 4500,- Kč levněji

Za skvělou cenu si u nás můžete pořídit také velmi pohodlné a dobře ovladatelné městské elektrokolo 4freetime City2, které je ideálním městským dopravním prostředkem. Využijte akce a ušetřete skoro 5000,- Kč.

 

Použitá elektrokola - bazar

Zajímavá může být pro Vás také koupě ověřeného bazarového elektrokola se zárukou. Nabízíme většinou elektrokola, která sloužil jako testovací modely v našich půjčovnách. Díky pravidelnému servisu a péči jsou ve výborném stavu. Všechna prošla důkladnou kontrolou a dostaly nový řetěz. Zároveň u jednotlivých bazarových elektrokol uvádíme aktuální stav baterie, opotřebení komponentů a vlastně celou jeho historii, včetně data uvedení do provozu. A že jsou námi nabízená použitá elektrokola v pořádku dokládá 6-ti měsíční záruka od jeho prodeje.

 

Cyklopříslušenství

Prohlédněte si také naši širokou nabídku cyklopříslušenství. Najdete v ní vše, co potřebujete pro Vaše elektrokolo či klasické jízdní kolo. Většinu příslušenství máme skladem. Rádi Vám poradíme a pomůžeme se servisem.

 

Těšíme se na Vás.

R. Jungwirth